Om os

Overskuddet af alt hvad du køber går til driften af Arbejderen.dk

Arbejderens Butik bliver drevet som en service for læsere af Arbejderen.dk. Alle andre, der måtte finde vej forbi, er selvfølgelig også velkomne til at handle. I butikken tager vi ting hjem og producerer selv ting, der passer til vore kunder: Folk der har en kritisk holdning til samfundet - folk, der ønsker at samfundet bevæger sig i en retning, hvor arbejderens vilkår står i centrum, hvor freden er et faktum og hvor socialismen er styreformen.

BØGER:  Arbejderens Butik har bøger der er lavet på eget forlag, men vælger også at tage bøger hjem fra andre forlag. Vi har valgt at have tidens debatbøger der kritisk belyser samfundet og som tager de emner op som folk debatterer. Og vi har valgt områder ud, som vi konstant ønsker, at folk skal kunne søge sig en viden indenfor. Mellemøsten er her et godt eksempel.

T-SHIRTS:  Arbejderens Butik designer selv alle butikkens T-shirts. Vi er i gang med at skifte til T-shirts i økologisk bomuld. Derfor vil webshoppen lige nu have T-shirts både i økologisk bomuld og anden almindelig god kvailitet. Det fremgår tydeligt ud for hver T-shirt om den er af økologisk bomuld. De tryk, der er på vores T-shirts, er alle 100% giftfrie. Vi køber vores T-shirts hos neutral.com.

Neutrals T-shirts er GOTS-certificerede. GOTS (Global Organic Textile Standard) er en international mærkning af tøj og tekstiler, der omfatter hele processen – fra økologisk dyrkning til færdigt produkt. Certificeringen stiller blandt andet krav til kemikalieindhold, vandrensning, sporbarhed og arbejdsvilkår på fabrikkerne. Produktet er økologisk, og så har firmaet placeret produktionen så tæt på Danmark som muligt, for at mindske forurening fra brændstof

MERCHANDISE:  Vi er kreative og finder hele tiden på. Derfor bliver der jævnligt lagt nyt merchandise på webshoppen. Kom derfor gerne forbi igen, så du ikke går glip af nyhederne!

RØDT HÅNDVÆRK: Mange mennesker har hænderne skruet rigtigt på - og de har tit en hobby: strikketøj, træarbejde, bagværk, origami, stoftryk, gipsarbejde m.m. Vi er så heldige, at mange af de kreative også har lyst til at lave ting til Arbejderens Butik. Det bedste håndværk, der bliver godkendt til at komme på vores webshop, får mærkatet RØDT HÅNDVÆRK. Der vil hele tiden være nyt på vej - så kig forbi!

ANTIKVARISKE BØGER: Vi får til stadighed en strøm af antikvariske bøger, som vi kan tilbyde vores kunder. Her vælger vi de bedste perler ud, som sælges her på webshoppen. Glæd dig til at rode i de 100-200 titler, du kan vælge mellem i denne kategori. Men husk; der er kun én af hver bog, så her er princippet "først til mølle".

POLITISKE PJECER: Kommunistisk Parti udsender mange pjecer. Her bliver emner i samfundet taget op, sat i historisk sammenhæng og beskrevet ud fra et kritisk socialistisk verdenssyn. Pjecerne er gratis - det eneste, du skal betale, er portoen.

MUSIK: Vi har en række CD'er med forskellig musik, som vi sælger til favorable priser.

 

Kontakt til
Arbejderens Butik
Frederiksborgvej 11, 1. sal
2400 København NV
Telefon: 5077 7912 (kl. 13-14)
Mail: butik@arbejderen.dk
CVR-nr: 59 174 754

Kontakt til
Arbejderens redaktion
Frederiksborgvej 11, 1. sal
2400 København NV
Telefon: 3020 5520
Mail: red@arbejderen.dk
arbejderen.dk:

Kontakt til 
Kommunistisk Parti
Frederiksborgvej 11, 1. sal
2400 København NV
Telefon: 3020 0320
Mail: info@kommunister.dk
kommunister.dk

 

Butikken er designet af Kreativ Klassekamp og Socialismens Klassikere.